Menu

 

 

 

MEER NIEUWS...

 

 

Lotterij opbrengst bij DIKS Autoverhuur (30 juni 2016)

 

Op donderdag 30 juni stond de "Relatieborrel" op de agenda. Dit keer was de borrel bij Diks Autoverhuur. Net zoals de vorige edities stond ook nu de DennisvanderZeijden foundation centraal. Doormiddel van de verkoop van loten is er ruim € 792,50 opgehaald. Tijdens de bingo maakte men kans op prijzen. De hoofdprijs was een rondrit in een Bugatti Veyron.

Namens de DennisvanderZeijden foundation willen wij de organisatie en Diks Autoverhuur bedanken voor de getoonde inzet.

(foto: Niels Diks, Dennis Plas, Sander van der Zeijden & Mathijs Treffers. Auto Audi R8)

 

 

Donatie ICS, Application Services  (27 mei 2016) 

 

Als onderdeel van een programma heeft het team Application Support, van ICS zich de afgelopen periode ingezet om geld in te zamelen voor de DennisvanderZeijden foundation. Men is erg blij jullie te kunnen informeren dat er een bedrag van  1.399,- is verzameld voor het goede doel.

Wij danken jullie voor de goede inzet en support die jullie geven aan de mensen die het hard nodig hebben!

Hele vriendelijke groet,afdeling Application Support, International Card Services

Uiteraard zijn we zeer vereerd met deze donatie van ICS, dank jullie wel! 

 

 

 

 

 

Opbrengst van het bier 'de Dappere Dennis' (5 augustus 2015) 

 

Uit handen van Jan & Tineke (Burg Bieren) heeft Sander de cheque in ontvangst genomen. Burg Bieren en Brouwerij de Prael hadden de handen in één geslagen. Een geweldige opbrengst van de Dappere Dennis tot nui toe voor de foundation.

 

Twee brouwers (Burg Bieren & Brouwerij de Prael) hebben hun krachten gebundeld en samen besloten om een bier te brouwen en te vernoemen aan een van de dapperste strijders tegen kanker. Dennis van der Zeijden is op 15 april 2014 aan de gevolgen van kanker overleden. Dennis en zijn broer Sander waren namens de Prael jarenlang uw gastheer en tapten tijdens de jaarlijkse Burg Bierfeesten alle bieren van de Prael.
 
Het bier is een krachtig blond bier geworden en zal geschonken worden tijdens het jaarlijks bierfeest in Ermelo. Daarnaast zal de 'Dappere Dennis' worden gebottled!

De 'Dappere Dennis' zal worden gebottled en in beperkte oplage worden verkocht. De opbrengst hiervan gaat in zijn geheel naar de DennisvanderZeijden.nl foundation. Wil jij een van deze unieke exemplaren mail dan snel jouw gegevens naar info@bierhetleven.nl 

The Dennis van der Zeijden Memorial Golf Day (27 april 2015)

 

Wat een geweldige golfdag en opbrengst voor de DvdZ foundation! Marc Dumortier (EMS) en Jan van Veen (ICS) hebben zojuist een cheque overhandigd aan Martin en Sander. Hier gaan wij geweldige clinics mee organiseren!

Op woensdag 23 april 2014 namen wij, met meer dan 1.000 mensen, op indrukwekkende wijze afscheid van onze oud-collega, en voor velen een dierbare vriend Dennis van der Zeijden. Vanaf het moment dat er kanker in zijn rechterscheenbeen werd geconstateerd en een amputatie onvermijdelijk was, heeft Dennis zijn grenzen, en veel meer dan dat, verlegd door "sport" weer centraal in zijn leven te stellen en de limieten weer op te zoeken. Al snel bleek dat er voor fanatieke sporters met een fysieke beperking bijzonder weinig mogelijkheden waren. Met hart en ziel richtte hij daarom de DennisvanderZeijden.nl Foundation op (www.dennisvanderzeijden.nl).

Mede namens EMS, de laatste werkgever van Dennis, nodigen hebben wij met genoegen de eerste editie van The Dennis van der Zeijden Memorial golfday georganiseerd (Jan van Veen, Internation Card Services).

ZEIL-CLINIC - Robinson Crusoë Eiland (18 april 2015) 

 

Dank jullie wel RC Transport voor jullie financiële bijdrage aan de DvdZ foundation! 

In samenwerking met Stichting De Benen Nemen en Korter Maar Krachtig heeft op zaterdag 18 april 2015 een Zeil-Clinic plaatsgevonden door DennisvanderZeijden.nl foundation. Het was een zeer mooie lente dag met genoeg wind om uitgebreid kennis te maken met verschillende bootjes.

Door de specialisten van SailWise en de vele vrijwilligers heeft een ieder genoten.

De sponsor bijdrage vanuit Richard van den Berg (RC Transport) was een welkome aanvulling om deze dag mede  mogelijk te maken. 

Sinterklaas (5 december 2014)

 

Sander krijgt namens de foundation een cheque overhandigd van Sinterklaas!

 Hoe mooi is dat, een hele bijzondere bijdrage voor de Dennis van der Zeijden foundation van onze Sint en Piet.

Zwemtocht & Abseil-Clinic (16 en 17 augustus 2014)

 

 

 

Hier is het bestuur van de Dennis van der Zeijden foundation ontzettend trots op. Mensen met een fysieke beperking een top dag bezorgen.

Na een geweldig weekend waarin we een zwemtocht hebben gehad en zijn wezen abseilen van de Euromast. De zwemtocht was voor de foundation waar Yoran en Sanne-Bas Tjekstra van Almere naar Naarden de oversteek hebben gemaakt. GEWELDIG!

De Abseil-Clinic in samenwerking met Geert Schippers was een super evenement. Samen met het gespecialiseerde team Height Specialists was dit alweer de tweede Abseil-Clinic. 

 

 

Nynke en Marije

 

Nijmeegse 4-daagse (15 t/m 18 juli 2014)

Hier zijn wij ongelofelijk succesvol in. Deze dagen volgen wij twee kanjers die de 4 daagse van Nijmegen lopen!
Door onze berichtgevingen die wij hier aan wijden zijn wij vandaag benadert door een van de hoofdsponsoren. Deze wil graag in samenwerking met onze foundation en haar leden volgend jaar startbewijzen afgeven en ervoor zorgen dat men onder professionele begeleiding kan lopen.
Hoe geweldig is dat!!!

 

 

 

 

Hier is het bestuur van de Dennis van der Zeijden foundation ontzettend trots op.

 

Lionsclub Almere Veritas (22 mei 2014)

Afgelopen zaterdag ontving Sander uit handen van Wil Menheere & Lex de Rijter namens de Lionsclub Almere Veritas een cheque twv €1770. Dit bedrag komt geheel ten goede aan de eerst volgende clinic. Abseilen vanaf de Euromast. Dank jullie wel!

 

 

In het volgende lifestyle magazine staat de Dennis van der Zeijden foundation

 

Golf & Lifestyle Magazine (21 mei 2014)

Vandaag heeft Sander namens de Dennnis van der Zeijden foundation een interview gegeven aan het Golf & Lifestyle Magazine. Het interview gaat over het voortzetten van de foundation en zal in de editie van juni geplaatst worden.

×